Montea

Totale netto shortpositie op 24 januari 2020: 0,00%
Shortposities worden momenteel niet weergegeven na de datum van de slotmelding. Klik hier om deze posities wel te laten zien.

Let op: momenteel wordt voor Belgische fondsen het totaal weergegeven van de actuele posities vermeerderd met de laatst bekende waarden van posities na de slotmelding. Hierdoor is de som die wordt weergegeven in het scherm zonder slotmeldingen niet accuraat (en identiek aan de som in het scherm met slotmeldingen). In de loop van de eerste week van juni verwachten we weer voor elk scherm de juiste waarden te publiceren.

Your browser seems not to support the javascript needed to show the data table.
Disclaimer: shortsell.nl is niet gelieerd aan de Autoriteit Financiele Markten (AFM). De informatie op deze website is gebaseerd op het "Register short selling" welke openbaar wordt gepubliceerd door de AFM en haar zusterorganisaties in Europa. Meer informatie over het register en een link naar het register zelf is beschikbaar op de betreffende pagina van de AFM website. Shortsell.nl geeft geen garanties over de juistheid van de informatie op deze pagina.
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen via info apestaartje shortsell.nl

Glyphicons Free licensed under CC BY 3.0.